КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
 
Ви стоиме на располагање за информации, сугестии и контакти 24/7. Доколку имате потреба од стручен совет или сакате да дадете некоја сугестија слободно можете да ни пишувате на нашата е-маил адреса. Секоја ваша желба порака или сугестија поврзана со Нашето здружение ке биде проследена и адекватно одговорена.
Нашата E-Mail адреса е: hpvsm@yahoo.com